Telefon: +385 43/335-330, Mob: +385 91 61 99 466, Email: info@maletic.eu

Povećanje dojki (Augmentacijska mammaplastika)


Veličina i oblik dojki dio su identiteta žene, u fizičkom, spolnom i psihičkom smislu. Male i nerazvijene grudi kao i nejednake grudi kao posljedica naslijeđene malformacije, danas se uspješno korigiraju povećanjem (augmentacijom) silikonskim ili nekim drugim implantatima. Prazne dojke nakon poroda i dojenja umetanjem implantata se popunjavaju i podižu.

Tako se kao rezultat ovog zahvata postižu ženstvenije i po oblinama skladnije grudi, odnosno ženska figura. Prije-operacijska obrada odnosi se na kompletnu procjenu zdravstvenog stanja laboratorijskim analizama, EKG-om. Zahvat se obično izvodi u općoj anesteziji, ali po želji pacijentice može se izvesti i u lokalno potenciranoj.

Nakon operacije boravi se u stacionaru Poliklinike jednu noć. Elastični čvršći grudnjak nosi se dva mjeseca poslije operacije. Konci se vade tjedan dana nakon operacije. Prvih nekoliko dana treba izbjegavati teži fizički posao s rukama. Ožiljak je gotovo nevidljiv, a može biti smješten ovisno o pristupu – ispod dojke, u pazuhu ili oko mamile.

Na lageru stalno imamo sve veličine implantata proizvođača MENTOR (sada JOHNSON & JOHNSON) i EUROSILICONE. Svi proizvođači daju life time garanciju, a mi izdajemo potrebnu dokumentaciju o ugradnji implantata uz otpusno pismo. U slučaju da pacijentica želi implantate drugih proizvođača, po želji naručujemo Polytech i McGhan (sada ALLERGAN).

Tretman povećanja dojki - pročitajte iskustvo naše pacijentice: Dnevnik pacijentice
Popunjavanje dojki nakon poroda

Prazne dojke nakon poroda i dojenja umetanjem implantata se popunjavaju i podižu.

Implantati renomiranih proizvođača

Nudimo implantate proizvođača MENTOR (sada JOHNSON & JOHNSON) i EUROSILICONE.

Boravak u poliklinici

Nakon operacije boravi se u stacionaru Poliklinike jednu noć.Naručite se za besplatne konzultacije!

Nudimo stručan savjet i vrhunsku uslugu. Obratite nam se s povjerenjem.