Telefon: +385 43/335-330, Mob: +385 91 61 99 466, Email: info@maletic.eu

Presađivanje kose


PRIJE FUE TRANSPLANTACIJE KOSE

Najbolje bi bilo prije ovog zahvata obaviti pregled kod liječnika koji će obaviti transplantaciju, ili barem poslati fotografije tako da se može napraviti plan transplantacije. Minimalno 2 tjedna prije transplantacije ne uzimati aspirin niti vitamin E. Alkohol treba izbjegavati 5 dana prije zahvata, a konzumaciju kave 2 dana. Pacijenti koji uzimaju bilo kakve lijekove trebaju prije ovog zahvata konzultirati se sa liječnikom.

Što se tiče korištenja Minoxidila, 2 tjedna prije operacije treba prekinuti upotrebu. Na dan zahvata nakon dolaska u našu polikliniku uzimaju se uzorci krvi i rade potrebne analize, također se obavlja i snimanje rada srca EKG i ostale pretrage koje su potrebne. Nakon toga obavezno je tuširanje posebnim dezinfekcijskim sredstvima.

Prije zahvata obavlja se ponovno razgovor sa liječnikom i označe se mjesto s kojeg će se uzeti folikuli i mjesto na koje će se transplantirati folikuli, također se definira i broj folikula koji će se transplantirati, te obavi fotografiranje za medicinsku dokumentaciju.

Naručite se za besplatne konzultacije!

Nudimo stručan savjet i vrhunsku uslugu. Obratite nam se s povjerenjem.