Telefon: +385 43/335-330, Mob: +385 91 61 99 466, Email: info@maletic.eu

Estetska korekcija vjeđa (Blepharoplastika)

Starenjem koža gubi elastičnost pa tako i vjeđe mijenjaju izgled. Dolazi do stvaranja, viška kože, nastaju bore, a često se povećavaju i masni jastučići te odaju podbuhlost vjeđa. Zahvatom blepharoplastike odstranjuje se višak kože i pripadajućeg masnog tkiva vjeđe, što licu odnosno očima daje novu svježinu. Oči izgledaju veće, pa je njihova prirodna ljepota izraženija.

Ova operacija spada u grupu kirurških zahvata za pomlađivanje. Prijeoperacijska priprema obuhvaća provjeru zdravstvenog stanja, a operacija se obično izvodi u lokalno potenciranoj anesteziji. U sastav lokalnog anestetika dodaje se i vazokonstriktor (lijek za stiskanje krvnih žila), tako da bi krvarenje bilo što manje, a s tim u vezi i poslijeoperacijski hematomi (krvni podljevi).

Oporavak nakon operacije od nekoliko sati do jednog dana je u stacionaru Poliklinike. Konci se vade za 5-7 dana od kirurškog zahvata. Deset dana nakon zahvata, povlače se hematomi i nestaje poslijeoperacijski otok. Ožiljak na vjeđi je gotovo nevidljiv.


Naručite se za besplatne konzultacije!

Nudimo stručan savjet i vrhunsku uslugu. Obratite nam se s povjerenjem.