Telefon: +385 43/335-330, Mob: +385 91 61 99 466, Email: info@maletic.eu

Exoderm – kemijski piling

Želja za pomlađivanjem lica nije ništa novo. Još su se antičke civilizacije klanjale estetskoj ljepoti, tražile lijekove za poboljšanje izgleda i borili se s godinama. Njihovi napori većinom su bili usmjereni poboljšanju površinskih nepravilnosti, pogotovo ne jednolične pigmentacije i bora na koži lica. Kemijski piling je prva i najstarija metoda korištena za pomlađivanje i njegova vrijednost perzistira kroz vrijeme do današnjih dana kada su razvijene i druge tehnike za rješavanje navedenih problema. Čak i uz nove metode, kemijski piling zauzima posebno cijenjeno mjesto.

Pod kemijskim pilingom podrazumijeva se upotreba neke od kemikalija za izazivanje nekroze i ljuštenja površine kože. To je vrlo zahvalna metoda za odstranjivanje površinskih promjena na koži uzrokovanih starenjem ili vanjskim čimbenicima. Nakon tretmana kemijskim pilingom koža postaje čvršća, glađa te djeluje vitalnije i mlađe. Kemijski pilinzi preporučuju se raditi u jesen, zimu i rano proljeće jer je u poslije operacijskom periodu važno i nužno izbjegavati sunčane zrake.

Postoji više agensa za izvođenje kemijskog pilinga. Ovisno o dubini prodiranja kemijskog agensa u kožu, kemijski pilinzi se dijele na površinske, srednje duboke i duboke pilinge.

Nakon edukacije doktorice Ane Maletic u Francuskoj i Izraelu, ove godine smo započeli rad sa dubokim kemijskim pilingom a ponajboljom formulom koja objedinjuje kako naša iskustva zadnjih petnaestak godina, tako i iskustva francuskih plastičnih kirurga te Izraelskih dermatologa. Odavde potječe i najpoznatiji kemijski piling Exoderm.

Upornim radom na što boljim rezultatima, dr. Fintsi i njegovi suradnici 1986.g. u Izraelu došli su do formule Exoderma koji je jedinstvena metoda za rejuvenaciju lica.

Duboki Exoderm piling (kemijski piling) revolucionarna je tehnika koja ne samo da čisti kožu od ožiljaka, pigmentacija, bora i oštećenja prouzrokovanih suncem, nego također zateže kožu kao facelift, samo bez rezanja i šivanja. Ova unikatna kemijska otopina koja se aplicira na lice uklanja površinski sloj kože, a također stimulira i pregrupiranje kolagena i elastinskih niti, uzrokujući zategnutost kože.

Exoderm piling primjenjuje se kod slijedećih stanja: preuranjeno starenje kože i oštećenja kože prouzrokovano izlaganjem suncu, bore i loša kondicija kože, loša kvaliteta kože nakon kirurških tretmana, opuštenost kože. Exoderm piling uklanja navedena stanja na siguran, ne-invazivan način, s dugotrajnim rezultatima, a može se primijeniti na svim tipovima kože. Nakon Exoderm pilinga osobe izgledaju i do 15-tak godina mlade.

Oporavak iza tretmana traje 8-10 dana. Za to vrijeme lice se njeguje po specijalnim uputama, a po potrebi se obavlja i konzultacija s liječnikom. Nakon tog vremena na lice se može nanositi običan make-up uz upotrebu kreme sa zaštitnim faktorom 50+ kroz narednih 3-6 mjeseci.

Mi smo jedini licencirani u jugoistočnoj Europi koji radimo Exoderm piling s originalnom formulom pokojnog dr. Fintsija i dr. Marine Landau, svjetski poznate i cijenjene dermatologinje iz Izraela. Ova formula za Exoderm piling dokazano daje najbolje rezultate.


Saznaj više: www.exoderm.com.hr, www.exoderm-kemijskipiling.com

Naručite se za besplatne konzultacije!

Nudimo stručan savjet i vrhunsku uslugu. Obratite nam se s povjerenjem.