Telefon: +385 43/335-330, Mob: +385 91 61 99 466, Email: info@maletic.eu

Kako liječiti aktivne akne laserom


Postoje razni načini tretiranja aktivnih akni, no najboljim se pokazao tretman Nd:YAG laserom - laserske zrake Nd:YAG lasera usmjerene su izravno na mikroorganizme koji uzrokuju upalu. Laser uspješno suzbija infekciju i tako liječi akne.

Kada stanje to zahtijeva uz Nd:YAG laser primjenjujemo i Er:YAG laser s kojim otvaramo i čistimo aktivne akne. Uz laser koristimo istovremeno i poseban uređaj koji na mjesto koje tretiramo ispuhuje hladan zrak. Klijent tako ne osjeti djelovanja lasera, postupak je bezbolan i bilo koji oblik anestezije suvišan. Cijeli postupak traje svega 10 do 30 minuta, nije potrebno uračunati vrijeme oporavka i klijenti su nakon tretmana slobodni napustiti ordinaciju.

Kako bi se postigao najbolji učinak preporučamo nekoliko tretmana svakih tjedan do dva. Rezultat se na koži uglavnom vidi već nakon prve primjene lasera. Preporučamo našim klijentima da 30 dana nakon toga tretirane regije ne izlažu suncu i da prilikom izlaska koriste zaštitnu kremu s faktorom 50 plus.Naručite se za besplatne konzultacije!

Nudimo stručan savjet i vrhunsku uslugu. Obratite nam se s povjerenjem.