Telefon: +385 43/335-330, Mob: +385 91 61 99 466, Email: info@maletic.eu

Tretman u poliklinici Maletić

Poliklinika Dr. Maletić smještena je u samom središtu grada Daruvara. Opremljena je po ugledu na slične ustanove koje se bave estetskom kirurgijom u svijetu. U okviru Poliklinike nalazi se suvremeno opremljena operacijska dvorana, jednoposteljne sobe za boravak pacijenata, ambulanta za preglede i kontrole. Do Daruvara može se doći osobnim prijevozom ili autobusom, a na zahtjev pacijenta moguće je organizirati prijevoz od Zagreba do Daruvara osobnim automobilom.

Za boravka u Poliklinici pacijenti su smješteni u jednoposteljne sobe s televizorom, sanitarnim čvorom i tušem. Ukoliko pacijent ima pratnju, pratitelj(i) se može smjestiti u hotel koji se nalazi u neposrednoj blizini Poliklinike. Pacijenti koji dolaze iz veće udaljenosti, mogu doputovati ranije jedan dan i prenoćiti do prijema u Polikliniku u hotelu. Rezervaciju ovakvog smještaja na zahtjev pacijenata obavlja Poliklinika. U Polikliniku se treba javiti na sam dan operacije do 9 sati natašte, a uputno je da se barem desetak dana prije kirurškog zahvata ne uzima Aspirin (acetilsalicilna kiselina) jer on razređuje krv i poslije operacije veći su krvni podljevi.

Po dolasku slijedi pregled kirurga, te prijeoperacijska priprema pod nadzorom medicinske sestre, što uključuje i procjenu zdravstvenog stanja laboratorijskim analizama krvi i urina, snimanjem EKG-a. Laboratorijske analize pacijenti mogu obaviti i prije kod svog liječnika prema našem protokolu za pojedini kirurški zahvat, te ih prije operacije poslati faksom na uvid u našu Polikliniku, a sa sobom donijeti originale. U ovom slučaju dolazak u Daruvar ne treba biti do 9 sati, već od 10 do 11 sati, ali opet obvezno natašte. Nakon kompletiranja nalaza slijedi pregled anesteziologa i dogovor s pacijentom o najprikladnijoj vrsti anestezije za planiranu operaciju. Poslije kirurškog zahvata pacijenti ostaju u stacionaru Poliklinike do sljedećeg dana, uz stalnu medicinsku njegu. Nakon kontrolnog previjanja sljedeći dan i kontrole kirurga, pacijenti dobivaju otpusno pismo s detaljnim uputama za daljnji poslijeoperacijski tijek u kućnoj njezi. Ukoliko postoji želja, pacijenti mogu produžiti boravak u hotelu tijekom cijelog poslijeoperacijskog oporavka uz nadzor osoblja Poliklinike. Osoblje će također dati dodatne informacije telefonom onim našim pacijentima kod kojih postoje nejasnoće u daljnjem poslijeoperacijskom oporavku u kućnoj njezi.

Kontrole se mogu obaviti prema dogovoru u Daruvaru, jednom na tjedan u Zagrebu i jednom na mjesec u Beču, uz prethodno utvrđivanje termina telefonom. Cijena za pojedinu operaciju uključuje sve navedeno (pregled prije operacije, prijeoperacijsku pripremu i laboratorijske analize, kirurški zahvat, implantate koji su ugrađeni, anesteziju, smeštaj i njegu za vrijeme boravka u Poliklinici, steznik ukoliko je potreban u poslijeoperacijskoj njezi, te kontrole). Načini plaćanja su: gotovina, čekovi građana. American express kartica, Diners i Visa. Moguće odgode su za hrvatske državljane na čekove do 6 mjeseci, a na kartice putem kredita za Diners do 6 mjeseci, a za American express do 24 mjeseca.

Naručite se za besplatne konzultacije!

Nudimo stručan savjet i vrhunsku uslugu. Obratite nam se s povjerenjem.