Telefon: +385 43/335-330, Mob: +385 91 61 99 466, Email: info@maletic.eu

Osoblje Poliklinike

Mr.sc. Duško Maletić

Mr. sc. Duško Maletić, dr. med. rođen je 1955. godine. Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu završio je 1978. godine te je magistrirao 1983. god. Specijalistički ispit iz kirurgije položio je u Kliničkom bolničkom centru Rebro u Zagrebu 1984. god., a specijalistički ispit iz urologije 1988. god. Godine 1993. i 1994. stekao je edukaciju iz područja estetske kirurgije u Pragu, zatim u Švicarskoj 1995., 1996. god. u Americi, a kasnije u Italiji i Austriji. Od 2008. godine radi kao stručni predavač iz područja kliničke prakse (eng. Expert Clinical Lecturer) na Laser&Health Akademiji. Redovito posjećuje sve važnije skupove iz područja estetske kirurgije.

powered by Estheticon

Ines Maletić, dr.med

Ines Maletić, dr.med. rođena je 1957. godine. Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu završila je 1981. god., a specijalistički ispit iz anesteziologije, reanimatologije i intenzivnog liječenja položila je 1989. godine u Kliničkoj bolnici Sestre milosrdnice (Vinogradska). Educirala se u Češkoj i Austriji te predaje kao stručnjak iz područja kliničke kirurgije (eng. Expert Clinical Lecturer) na Laser&Health Akademiji. Redovito posjećuje sve značajnije skupove iz područja estetske kirurgije.

Ana Maletić, dr.med

Ana Maletić, dr. med. rođena je 1984. godine, diplomirala 2009. godine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i nakon toga položila specijalistički ispit iz plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije. Izobrazbu za primjenu lasera u estetskoj medicini završila je na Laser & Health akademiji. Iz područja kemijskih pilinga educirala se u Izraelu i Francuskoj. Presađivanje kose usavršila je u Americi, Poljskoj, Italiji, Turskoj, Austriji i Gruziji.

Dr. Ana Maletić jedina je iz Hrvatske primljena u članstvo Međunarodnog udruženja liječnika koji se bave transplantacijom kose ISHRS - International Society of Hair Restoration Surgery. Ovo udruženje okuplja najbolje liječnike za transplantaciju kose iz cijelog svijeta. Redovito sudjeluje na kongresima estetske kirurgije po svijetu kao gost predavač predstavljajući kolegama dostignuća Poliklinike Maletić. Također je član i ISHRS Pro Bono Programa u kojem liječnici besplatno transplantiraju kosu osobama koje su izgubile kosu, obrve ili druge dlačice kao posljedicu traume, prometne nezgode, požara ili su im ostali ožiljci nakon zahvata, a ne mogu si priuštiti transplantaciju

     
powered by Estheticon
Dr. Mario Bartol

Dr. Mario Bartol, rođen je u Pakracu 1966. godine gdje je završio osnovnu i srednju školu, zatim je upisao Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu i diplomirao 1996. godine. Nakon toga zaposlio se u bolnici u Pakracu, Tečaj ultrazvuka završio je 2003. Godine, a od 2005. godine je specijalist kirurg. 2007. godine postao je stalni sudski vještak, a 2015. subspecijalist traumatologije i ortopedije.
Dr. Bartol se educirao u Sloveniji za lasersku operaciju vena i od 2008. godine je dio tima stručnjaka u Poliklinici Maletić gdje obavlja endovenozni laserski tretman vena.

Romana Veiser, SSS

Romana Veiser, SSS Radi u Poliklinici od 2008. god.

Mateja Bešenski

Mateja Bešenski, bacc. med. techn. završila je Školu za medicinske sestre Mlinarska, te upisala smjer sestrinstvo na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu gdje je diplomirala 2013.godine. Radi u Poliklinici Maletić od 2015. godine.

Sanja Štampf

Sanja Štampf, bacc. med. techn. Nakon završene srednje medicinske škole upisala je studij sestrinstva na kojem je diplomirala 2013. godine. Radi u Poliklinici Maletić od 2016. godine.

Danijela Prohaska, SSS, radi u Poliklinici od 2018.g.


Vedrana Kosanović, bacc. med. techn. Nakon završene srednje škole upisala je studij sestrinstva na kojem je diplomirala 2018. godine. Radi u Poliklinici Maletić od 2018. godine.


Laura Petrović, SSS, radi u Poliklinici od 2019.g.

Valerija Kalenić, SSS, radi u Poliklinici od 2019.g.

Mateja Mikić, bacc. med. techn., radi u Poliklinici od 2021.g.

Naručite se za besplatne konzultacije!

Nudimo stručan savjet i vrhunsku uslugu. Obratite nam se s povjerenjem.