Telefon: +385 43/335-330, Mob: +385 91 61 99 466, Email: info@maletic.eu

O nama

Supružnici dr. Ines Maletić, specijalistica anesteziologije, reanimatologije i intenzivnog liječenja i dr. Duško Maletić, specijalist kirurgije i urologije osnovali su u Daruvaru 1998. godine Polikliniku Dr. Maletić. Desetak godina kasnije pridružila se i kćerka dr. Ana Maletić, specijalist plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije.

Registracija Poliklinike usklađena je 15.10.2012. godine s novim propisima iz područja zdravstva kao Poliklinika Dr. Maletić za kirurgiju i anesteziologiju s dnevnom bolnicom.


Redovito posjećujemo sve važne događaje, kongrese i edukacije iz područja estetske kirurgije u Europi i svijetu gdje sudjelujemo kao predavači sa stručnim radovima temeljenim na iskustvu stečenim u vlastitoj klinici.

Od 2008. godine Poliklinika Maletić je edukacijski centar za lasersku lipolizu, laserski tretman prekomjernog znojenja u pazušnim regijama, lasersku operaciju vena, lasersko pomlađivanje lica i druge laserske zahvate iz područja estetske kirurgije. U suradnji s Fotona Laser&Health Akademijom provodimo edukacije za liječnike iz cijelog svijeta; edukacija se održava u našoj Poliklinici u Zagrebu i Daruvaru, ali i u drugim zemljama gdje kao pozvani predavači i edukatori držimo obuke i edukacije i na pojedinim zahvatima pokazujemo kako primijeniti laser u medicini i estetskoj kirurgiji.

Napisali smo šest knjiga iz područja estetske kirurgije od kojih je zadnja prevedena i na engleski jezik.

2016. godine otvorena je i Polikliniku u Zagrebu, koja je kao i ona u Daruvaru opremljena po najvišim svjetskim standardima, tako da nas sada klijenti mogu posjetiti u Daruvaru i u Zagrebu - i obaviti željene preglede, konzultacije, tretmane, operacije i kontrole.
 


estetska kirurgija, estetski kirurg, poliklinika maletić, ana maletićNaručite se za besplatne konzultacije!

Nudimo stručan savjet i vrhunsku uslugu. Obratite nam se s povjerenjem.